سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
 
متن دلخواه شما
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازدیدکننده گرامی ، خوش آمدید به سایت من . لطفا برای هرچه بهتر شدن مطالب این وب سایت ، ما را از نظرات و پیشنهادات خود آگاه سازید و به ما را در بهتر شدن کیفیت مطالب یاری کنید.
 
 
ساعت : 7:10 عصر
نویسنده : ابولفضل ذوالقدر
نظرات

پایان نامه ارتباط بین سبک های هویتی و افسردگی پس از شکست تحصیلی


موضوع :

پایان نامه ارتباط بین سبک های هویتی و افسردگی پس از شکست تحصیلی با بهزیستی روانشناختی در دانشجویان دانشگاه آزاد

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش )

چکیده :

هدف پژوهش حاضر بررسی ارتباط بین سبک های هویتی و افسردگی پس از شکست تحصیلی با بهزیستی روانشناختی در دانشجویان دانشگاه آزاد می باشد. ابزارهای این پژوهش شامل دو نوع پرسشنامه است که شامل: پرسشنامه سلامت روانی و پرسشنامه بهزیستی روانشناختی می باشد و پرسشنامه سلامت روانی 7 ماده آن برای نشانه های جسمانی و 7 ماده دیگر آن علایم اضطراب و 7 ماده دیگر آن اختلال در کنش اجتماعی و 7 ماده دیگر علایم افسردگی را می سنجد. پرسشنامه بهزیستی روانشناختی که 19 ماده آن برای رضایت از زندگی و 13 ماده آن برای معنویت و 19 ماده آن برای شادی و خوش بینی و 8 ماده آن مربوط به رشد و بالندگی و 8 ماده برای ارتباط مثبت با دیگران و 10 ماده آن برای خود مختاری می باشد. بر اساس نتایج تحقیق مشاهده شد که نمره سلامت روانی در دانشجویان دختر بیشتر از دانشجویان پسر است بدین معنی که دانشجویان دختر از سلامت روانی بیشتری برخوردارند و همچنین از لحاظ افسردگی بین دانشجویان پسر و دانشجویان دختر مشاهده نشد و مشخص شد که نمره بهزیستی روانشناختی در بین دانشجویان پسر بیشتر از دانشجویان دختر می باشد بدین معنی بهزیستی روانشناختی بیشتری دارند.تامین بهداشت همه افراد جامعه از مهم ترین مسایل اساسی هر کشور است، این امر در سه جنبه جسمانی، روانی و اجتماعی مورد ملاحظه قرار می گیرد، در صورتی که بعد روانی بهداشت به اندازه کافی مورد توجه قرار نگیرد، فراوانی مشکلات روانی و رفتاری رو به فزونی خواهد گذاشت تا حدی که عوارض ناشی از بی توجهی به آن در ابعاد فردی و اجتماعی، خانوادگی و انسانی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی اثرات سوء و غیر قابل جبران رادر پی خواهد گذاشت( نوابی نژاد،1376).در دهه­های اخیر، روان­شناسی مثبت­نگربه عنوان تلاشی جهت بررسی توانمندی­های انسان است که هم اکنون این علم مطالعات مناسبی برای بهزیستی و شادمانی در حوزه­های مختلف آموزشی، بهداشتی، درمانی و دانشگاهی فراهم نموده است Linley, P. A., & Joseph, S. ,2004).). روان­شناسی مثبت­نگر، حرکتی شناخته شده در جهت سوق دادن انسان به سمت رشد، شکوفایی و بالندگی است که نمی­خواهد جایگزین هیچ یک از انواع درمان­های روان­شناختی شودSeligman, M. E. P. ,2006).). جامعه علمی، در طول دهه­های اخیر، شاهد مطالعات و تحقیقاتی در زمینه درک و مفهوم­سازی جنبه­های مختلف روان­شناسی مثبت­نگر به ویژه بهزیستی بوده است. بهزیستی روان­شناختی به طور گسترده­ای مورد بررسی و به روش­های مختلفی مفهوم­سازی شده است.

کلید واژه: سبک های هویتی، بهزیستی روانی، دانشجویان

 

فهرست مطالب :

فصل 1- کلیات تحقیق :... 1

1-1- مقدمه............. 2

1-2- بیان مسئله. 3

1-3- اهمیت و ضرورت انجام تحقیق.. 5

1-4- اهداف تحقیق.. 6

1-5- سوالات تحقیق.. 6

1-6- چارچوب نظری تحقیق.. 7

1-7- تعاریف واژه ها 15

فصل 2- ادبیات و مستندات تحقیق... 18

2-1- تعریف هویت... 19

2-2- مفهوم هویت... 21

2-3- انواع هویت... 23

2-3-1- سبک های هویت اطلاعاتی.. 25

2-3-2- سبک هویت هنجاری.. 26

2-3-3- سبک هویت سردرگم.. 28

2-4- هویت و جنسیت... 29

2-5- سلامت روان.. 30

2-6- سلامت روانی.. 31

2-7- بهزیستی روانشناختی.. 34

2-8- مولفه های تشکیل دهنده سازه بهزیستی روانی.. 37

2-8-1- خودمختاری 37

2-8-2- رشد فردی............ 38

2-8-3- تسلط بر محیط... 39

2-8-4- هدفمندی در زندگی.. 40

2-8-5- روابط مثبت با دیگران.. 40

2-8-6- پذیرش خود 41

2-9- افسردگی 42

2-10- تعریف افسردگی.. 43

2-11- شناخت افسردگی.. 44

2-12- انواع اختلال افسردگی.. 47

2-13- نشانه های افسردگی.. 50

2-14- مطالعات انجام شده 55

فصل 3- روش شناسی تحقیق... 62

3-1- روش تحقیق.. 63

3-2- جامعه آماری.. 63

3-3- نمونه و روش نمونه گیری.. 63

3-4- روش گردآوری اطلاعات... 64

3-5- ابزار گرد آوری اطلاعات... 64

3-6- روش های تجزیه و تحلیل داده ها 70

فصل 4- تجزیه و تحلیل اطلاعات... 71

4-1- بررسی جمعیت شناختی آزمودنیها 72

4-1-1- بررسی حجم نمونه به تفکیک جنسیت... 72

4-1-2- بررسی حجم نمونه به تفکیک محل سکونت... 73

4-1-3- بررسی حجم نمونه به تفکیک ترم تحصیلی.. 73

4-1-4- بررسی حجم نمونه به تفکیک میزان تحصیلات... 75

4-1-5- بررسی حجم نمونه به تفکیک میزان درآمد. 76

4-2- بررسی متغیرهای اصلی و فرضیات تحقیق.. 77

فصل 5- نتیجه گیری و پیشنهادات... 95

5-1- خلاصه یافته ها ی پژوهش.... 96

5-2- بحث و نتیجه گیری.. 97

5-3- محدودیتهای تحقیق.. 100

5-4- پیشنهادهای تحقیق.. 101

 

 



 جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید





ساعت : 7:9 عصر
نویسنده : ابولفضل ذوالقدر
نظرات

پروپوزال بررسی راهکارهای همراستایی استراتژی های فناوری اطلاعات و کسب وکار


 

موضوع :

پروپوزال بررسی راهکارهای همراستایی استراتژی های فناوری اطلاعات و کسب وکار

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش )

بیان مساله :

گرچه فناوری اطلاعات وارتباطات (ICT) توانایی انسان را افزایش می‌دهداطلاعات رابا سرعت بالا پردازش می کن دتجزیه ، تحلیل ،ارزیابی از آن استخراج می کند . با این وجود چنین پیشرفت هایی اغلب به خودی خود، سبب بهبود زندگی انسان در ابعاد مختلف نمی‌شود زیرا لازمه فناوری اطلاعات ساز و کار و برنامه‌های کلان و راهبردی خاصی نیاز است تا بتوان به این هدف اساسی در بکار گیری ICT دست یافت. مهمترین برنامه‌ای که در نیل به این اهداف لازم است برنامه استراتژیک می باشدیعنی‌"فرآیندی که در آن سازمان ها محیط های داخلی وخارجی خودرا تحلیل می کنند و براساس آن استراتژی هایی خلق می کنند که سازمان را در رسیدن به اهداف تعیین شده یاری می کند ."و ارتباط فناوری اطلاعات و برنامه استراتژیک در اولویت های سازمان در تخصیص منابع و بودجه در نظر گرفته می شود،کلیه پروژه های فناوری اطلاعات همراستا با یکدیگر تعیین می گردند وتصمیمات اتخاذ شده در حوزه فناوری اطلاعات بر اساس یک سری استراتژی های صحیح و فکر شده است با توجه به نکات ارائه شده برنامه ریزی استراتژیک فناوری اطلاعات منشور و برنامه کلان سازمان در زمینه سیستم های اطلاعاتی و بطور کلی فناوری اطلاعات است وبعد فناوری اطلاعات: توسعه سیستم نرم افزاری یکپارچه قابل استفاده در کل کشور با هدف کاهش زمان مورد نیاز برای فرایندهای زمان‌بر بدون ارزش افزوده بالا، استاندارد سازی اجرای فرایندها و گردش اطلاعات و ایجاد فرصت برای تمرکز بر فرایندهای استراتژیک است.در سال 1991 ویلجون برنامه ریزی استراتژیک را به این صورت تعریف کرد: پیشبرد و بکارگیری برنامه ای عملی برای سازمان بنحوی که موفقیت دراز مدت سازمان را تامین کند. واقعا موفقیت دراز مدت به چه معنی است؟ اکثر سازمانها از آن بعنوان موفقیت در دستیابی به اهداف استراتژیک از قبل برنامه ریزی شده تعریف می کنند. معمولا یکی از این اهداف جنبه مالی سازمان است. یا موازنه مالی است و در شرکتهای تجاری سود بیشتر است. دیگر شاخصهای موفقیت در سازمان شامل موارد دیگر می باشد مثل به حداقل رسیدن شکایات تعریف و تمجید ، افزایش منابع ، موفقیت نسبت به سازمانهای مشابه ، کارمندان وارد و با مهارت با اخلاقیات بالا و مشارکت بیشتر .(اسکمیت ،2010)":برنامه ریزی استراتژیک فناوری اطلاعات عبارت است از” فرایند شناسایی پرتفولیویی از برنامه های کاربردی مبتنی بر کامپیوتر که به سازمان در تحقق اهداف تجاری اش کمک می دهند. برنامه ریزی استراتژیک فناوری اطلاعات یک فرایند مدیریتی است برای ایجاد انسجام بین سیستم های اطلاعاتی با فرایند برنامه ریزی سازمان، مرتبط کردن فناوری اطلاعات با اهداف تجاری سازمان و تعیین الزامات اطلاعاتی برای دستیابی به اهداف بلند مدت و کوتاه مدت سازمانی"( مانیان و همکاران ،1386)



 جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید





ساعت : 7:9 عصر
نویسنده : ابولفضل ذوالقدر
نظرات

پایان نامه بررسی راهکارهای همراستایی استراتژی های فناوری اطلاعات و کسب وکار


موضوع :

پایان نامه بررسی راهکارهای همراستایی استراتژی های فناوری اطلاعات و کسب وکار

به همراه پرسشنامه

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش )

چکیده :

در محیط پر تلاطم کسب و کار امروز ، موفقیت سازمان ها در گرو جهت گیری همه بخشهای سازمان ، در راستای مسیر استراتژیک آن است. در چنین محیطی که بیشترین سرمایه گذاری سازمانها بر روی فناوری اطلاعات و سیستم های اطلاعاتی صورت می گیرد ، سازمانها در جهت رسیدن به اهداف استراتژیک خود چاره ای جز استفاده از فناوری اطلاعات به عنوان یک منبع استراتژیک ندارند و اینجاست که مفهوم همسویی استراتژی های فناوری اطلاعات و کسب و کار (‌همسویی استراتژیک ) ، معنی پیدا می کند .همسویی استراتژیک ، به بکارگیری فناوری اطلاعات به شیوه ای شایسته و بهنگام و در توازن با استراتژی ها ، اهداف و نیاز های کسب و کار اشاره دارد. تحقیقات انجام شده در زمینه همسویی استراتژیک ، وجود ارتباط مثبت و مؤثر بین استراتژی های رقابتی ، فناوری اطلاعات و عملکرد سازمانی را نشان می دهد و مدیرانی که در سازمانهایشان موفق به ایجاد همسویی استراتژی های کسب و کار وفناوری اطلاعات شده اند، تاکید می کنند که ایجاد یکپارچگی برای بقا و موفقیت سازمانها ضروری به نظر می رسد.اما متاسفانه باوجود اینکه واژه همسویی استراتژیک از سال 1970 در محافل علمی خارج از کشور مطرح بوده است و تحقیقات مختلف نشان دهنده ارتباط بین همسویی استراتژیک و عملکرد سازمانی است، تاکنون این مطلب کمتر در سازمانها و محافل علمی کشورمان مورد توجه قرار گرفته است . پس امیدواریم که با ارائه این مقاله علاوه بر بیان مفاهیم مرتبط با همسویی استراتژیک و معرفی یکی از مشهورترین مدل های ارائه شده در زمینه همسویی استراتژیک، راهکار های عملی جهت سنجش میزان همسویی استراتژیک ارائه دهیم و زمینه را برای بحث بیشتر پیرامون این مقوله فراهم آوریم .در این مقاله ابتدا تعاریفی از همسویی استراتژیک ارائه می شود و پس از بیان تاریخچه و اهمیت این موضوع به ارائه مدلهایی در زمینه همسویی استراتژیک می پردازیم.در ادامه گامهای لازم برای رسیدن به همسویی استراتژیک، چالشهای رسیدن به همسویی و در نهایت مراحل رفع همسویی نداشتن استراتژیک را بیان می کنیم.

 

فهرست مطالب :

فصل 1- کلیات تحقیق... 1

1-1- مقدمه............ 2

1-2- بیان مسئله. 3

1-3- اهمیت و ضرورت انجام تحقیق.. 5

1-4- اهداف تحقیق.. 6

1-5- سوالات تحقیق.. 7

1-6- فرضیات تحقیق.. 7

1-7- چارچوب نظری.. 7

1-8- تعاریف واژه ها 10

فصل 2- ادبیات و مستندات تحقیق... 13

2-1- تعاریف همراستایی‌‌ فن‌آوری اطلاعات با کسب و کار 14

2-2- مفهوم همراستایی استراتژیک فن‌آوری اطلاعات با کسب و کار 15

2-3- نقش فن‌آوری اطلاعات در عرصه کسب و کار 17

2-4- اهمیت و جایگاه همراستایی‌‌ استراتژی فن‌آوری اطلاعات و کسب و کار 18

2-5- علل نیاز به همراستایی فن‌آوری اطلاعات و کسب وکار در سازمان.. 20

2-6- ابعاد و انواع همراستایی‌ فن‌آوری اطلاعات و کسب و کار در یک سازمان.. 22

2-6-1- همراستایی‌ راهبردی.. 22

2-6-2- همراستایی‌ ساختاری.. 23

2-6-3- همراستایی‌ فرهنگی.. 25

2-7- نیرو‌های سازمانی اثرگذار بر همراستایی‌.. 27

2-8- نیروهای ارتقا دهنده همراستایی‌.. 27

2-9- گامهای همراستایی‌‌ فن‌آوری اطلاعات و کسب و کار سازمان.. 29

2-9-1- تعیین ارزشهای سازمان.. 29

2-9-2- رتبه‌بندی اولویت‌های ارزش‌های کسب و کار 29

2-9-3- تخصیص مجدد منابع به اولویتها 30

2-9-4- اطلاع رسانی وضعیت فعلی همراستایی‌‌ در سازمان و ارائه برنامه‌ای برای افزایش آن.. 30

2-10- مدل های همراستایی استراتژیک.... 31

2-10-1- چارچوب ام آی تی 90.. 31

2-10-2- مدل MIT90 34

2-10-3- مدل همراستایی استراتژیک(SAM) 35

2-10-4- مدل همراستایی استراتژیک هندرسون و ونکاترامن.. 36

2-10-5- مدل جامع همراستایی استراتژیک (SAMM) 40

2-10-6- مدل همراستایی لوفتمن.. 43

2-10-7- تئو و آنگ............. 45

2-10-8- مدل بلوغ همراستایی فن‌آوری اطلاعات با کسب وکار 46

2-10-9- مدل عمومی مدیریت اطلاعات مائز. 47

2-10-10- مدل همراستایی‌‌ BITAM... 48

2-10-11- مدل کلارک............ 49

2-10-12- مدل C4 همراستایی‌‌.. 50

2-10-13- مدل هو و هوآنگ... 51

2-11- ارزیابی مدل ها و چارچوب های حوزه همراستایی.. 53

2-12- مشکلات و چالش های همراستایی استراتژیک فن‌آوری اطلاعات با کسب و کار 54

2-13- نقش و اهمیت همراستایی استراتژی ها برای توانمند سازی سازمان.. 58

2-14- مراحل توانمندسازی سازمان جهت برخورد با عدم همراستایی.. 61

2-14-1- کشف و شناسایی.. 61

2-14-2- اصلاح..................... 62

2-14-3- پیشگیری............... 62

2-15- راهکارهای همراستایی استراتژی های فن‌آوری اطلاعات و کسب و کار جهت توانمندسازی سازمان...................... 63

2-15-1- استفاده از مدل کارآمد جهت حاکمیت IT در سازمان ها 64

2-15-2- استفاده از استانداردهای فن‌آوری اطلاعات مناسب در سازمان ها 66

2-15-3- همراستایی کارکنان اجرایی و کارکنان اطلاعاتی در سازمان ها 68

2-15-4- استفاده از مدیران با تجربه و همکاری کارکنان با مدیران اطلاعاتی.. 69

2-15-5- ارزیابی فرآیند های کسب و کار و فرهنگ سازمانی.. 71

2-15-6- تحکیم ارتباطات در سطح مدیریت... 72

2-15-7- استفاده از معماری سازمانی دقیق.. 74

2-15-8- سایر راهبردهای همراستایی استراتژیک فن آوری اطلاعات و کسب و کار: 75

فصل 3- روش شناسی تحقیق... 78

3-1- روش تحقیق.. 79

3-2- جامعه آماری.. 79

3-3- نمونه و روش نمونه گیری.. 80

3-4- روش گردآوری اطلاعات... 80

3-5- ابزار گرد آوری اطلاعات... 81

3-6- روش های تجزیه و تحلیل داده ها 82

فصل 4- تجزیه و تحلیل اطلاعات... 83

4-1- یافته های توصیفی مربوط به متغیر های تحقیق.. 84

4-2- یافته های مربوط به فرضیه های تحقیق.. 102

فصل 5- نتیجه‌گیری و پیشنهادات... 106

5-1- نتیجه گیری.. 107

5-2- پیشنهادات... 108

 



 جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید





ساعت : 8:47 صبح
نویسنده : ابولفضل ذوالقدر
نظرات

پایان نامه داده کاوی در بانکداری الکترونیکی


موضوع :

پایان نامه داده کاوی در بانکداری الکترونیکی

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش )

چکیده :

امروزه دادها قلب تپنده فرایند تجاری بیشتر شرکت ها تلقی می شوند،آن ها فارغ از خرد و کلان بودن نوع صنعت در تمامی صنایع نظیر ارتباطات ، تولید ،بیمه ،کارت اعتباری و بانکداری از طریق تعاملات در سیستم های عملیاتی شکل می گیرند.لذا نیازی به ابزاری است که بتوان داده های ذخیره شده را پردازش کرده و اطلاعات حاصل از آن را در اختیار کاربران قرار دهد.در این راستا سازمان های بسیاری در حال استفاده از داده کاوی برای کمک به مدیریت تمام فازهای ارتباط با مشتری هستند.این سازمان ها می تواند با برسی ویژگی ها و علت استفاده برخی از مشتریان از کالا ها و یا خدمات خود یا برسی علل عدم استقبال برخی از مشتریان از برخی کالاها نقاط قوت و ضعف خود را بیابند و در راستای بهبود کیفیت گام بردارند.امروزه به دلیل وجود بانکداری الکترنیکی ثبت اطلاعات تراکنشی راحت تر صورت می گیرد و همین امر موجب شده است روش های کمی جایگزین روش های کیفی شود.در این تحقیق به منظور شناسایی مشتریان بانک و تدوین استراتژی مناسب برای برخورد با آنها از داده کاوی و ابزار استفاده می شود. وهمچنین تقلبهای صورتهای مالی به شکل چشمگیری توجه عموم جامعه ،رسانه ها،سرماگذاران را به خود جلب کرده است و موسسات مالی و پولی به شدت به دنبال تسریع و سرعت عمل در شناخت فعالیت کلاهبرداران و متقلبان می باشند.لذا بکارگیری تکنیکهای شناسایی تقلب به منظور جلوگیری از اقدامات متقلبانه درسیستم های بانکداری الکتزونیک لازم است،عموما روش های شناسایی تقلب به دو دسته اصلی تشخیص ناهنجاری و تشخیص سوء استفاده تقسیم می شوند.در روش تشخیص ناهنجاری ،تاریخچه رفتار مشتری به عنوان یک ناهنجاری یا تقلب ثبت شود.روش سوء استفاده بر رفتارهای خاص مشتری تمرکز دارد و دقیقا رفتارهای شناخته شده را تقلب فرض می کند.در این تحقیق علاوه بر مقایسه روش های فوق و تشریح چگونگی عملکرد سازوکارهای مبتنی بر آن ،انواع تکنیکهای تشخیص تقلب در بانکداری الکترونیک ارائه و روشهای داده کاوی مورد استفاده در کشف تقلب مزایا و معایب هریک به تفصیل شرح داده خواهد شد.

فهرست مطالب :

  • فصل اول: مقدمه

  • مقدمه

  • تعریف مسائله و بیان سوال های اصلی تحقیق

  • سابقه و ضرورت انجام تحقیق

  • هدف

  • کاربرد

  • فصل دوم : مفاهیم واصطلاحات

  • مقدمه

  • تاریخچه ی داده کاوی

  • تعریف داده کاوی

  • روش های داده کاوی

  • خوشه بندی

  • روش تقسیم بندی

  • روش سلسه مراتبی

  • روش مبتنی بر چگالی

  • کشف قواعد وابستگی

  • طبقه بندی

  • مراحل داده کاوی

  • اندازه گیری نتایج

  • آمار و داده کاوی

  • بانکداری الکترونیک

  • تاریخچه بانکداری الکترونیک در ایران

  • سیستم های بانکداری الکترونیکی

  • شاخه های بانکداری الکترونیک برحسب نیازهای بازار بانکداری الکترونیک

  • مزایای بانکداری الکترونیک

  • پول الکترونیکی

  • انواع پول الکترونیکی

  • پول الکترونیکی شناسایی شده

  • پول الکترونیکی غیرقابل شناسایی (بی‌نام و نشان)

  • نتیجه گیری

  • فصل سوم : مدیریت ارتباط با مشتری در صنعت بانکداری الکترونیکی

  • مقدمه

  • مدیریت ارتباط با مشتری CRM

  • ارتباط

  • هرم ارزش مسشتری

  • خوشه بندی مشتریان بانک ملت با استفاده از داده کاوی

  • استخراج داده های مربوط به شاخص ها

  • بررسی وضعیت داده و آماده سازی آن

  • برسی عدم همبستگی فیلدها با استفاده از آنالیز واریانس

  • تقسیم بندی مشتریان در گروه به صورت غیر فازی

  • تقسیم بندی مشتریان به 5 گروه به صورت فازی

  • تحلیل خوشه ها

  • استخراج قواعد

  • ایجاد نرم افزار های داده کاوی برای مدیریت روابط مشتری

 

 جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید





ساعت : 8:45 صبح
نویسنده : ابولفضل ذوالقدر
نظرات

دانلود نمونه سوالات درس حقوق تجارت با جواب تستی


: موضوع

دانلود نمونه سوالات درس حقوق تجارت با جواب تستی

فرمت فایل: PDF (قابل ویرایش با نرم افزار )

کد درس : 1235008_1680

شامل سال های :

نمونه سوال حقوق تجارت نیمسال اول 91-92 با جواب تستی

نمونه سوال حقوق تجارت نیمسال تابستان 91 با جواب تستی
نمونه سوال حقوق تجارت نیمسال دوم 91-90 با جواب تستی
نمونه سوال حقوق تجارت نیمسال اول 91-90 با جواب تستی
نمونه سوال حقوق تجارت نیمسال دوم 90-89 با جواب تستی
نمونه سوال حقوق تجارت نیمسال اول 91-90 با جواب تستی
نمونه سوال حقوق تجارت نیمسال دوم 90-89 با جواب تستی
نمونه سوال حقوق تجارت نیمسال اول 90-89 با جواب تستی
نمونه سوال حقوق تجارت نیمسال دوم 89-88 با جواب تستی
نمونه سوال حقوق تجارت نیمسال اول 89-88 با جواب تستی
نمونه سوال حقوق تجارت نیمسال دوم 88-87
نمونه سوال حقوق تجارت نیمسال اول 88-87
نمونه سوال حقوق تجارت نیمسال اول 88-87

 



 جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید





ساعت : 8:45 صبح
نویسنده : ابولفضل ذوالقدر
نظرات

دوره های غیرحضوری زبان(ارسال منابع+برگزاری جلسات تلفنی/اینترنتی)


موضوع :

دوره های غیرحضوری زبان

(ارسال منابع+برگزاری جلسات تلفنی/اینترنتی)

 

آموزشگاه زبان رایز به منظور ارتقای سطح عمومی زبان(در دوره های ترمیک) و آمادگی زبان آموزان برای شرکت در آزمون های بین المللی(IELTS) نسبت به برگزاری دوره های حضوری(درمحل آموزشگاه) و غیرحضوری(قابل استفاده کلیه ی علاقه مندان) اقدام نموده است.

خدمات و ویژگی های دوره های غیرحضوری زبان بصورت زیر است:

  • ارسال منابع جذاب آموزشی( کتاب، جزوه، فایل های صوتی و تصویری متناسب با سطح زبان آموز و پس از برگزاری آزمون تعیین سطح تلفنی)
  • برگزاری جلسات از طریق تماس تلفنی و یا اینترنتی و تنظیم زمان تماس ها مطابق درخواست زبان آموز(از8 صبح تا10 شب)
  • خلق بسترهای برقراری ارتباط دوجانبه به کمک منابع انحصاری آموزشگاه(فیلم ها، مستندات و نرم افزارهای اموزشی تهیه شده در آموزشگاه)
  • تعیین مشاور و پیگیری مستمر وضعیت زبان آموز تا پایان دوره
  • تشریح روش ها و نکات ضروری در یادگیری کاربردی زبان(در مجموعه" 10Steps to learn English" که به همراه منابع ارسال می گردد)
  • صرف وقت و هزینه های کمتر نسبت به سایر آموزشگاه ها

 

با خرید کارت زیر و ارسال کد تایید به شماره پیامک آموزشگاه(30007546709709) از کلیه خدمات بالا بصورت رایگان بهره ببرید.

مراحل ثبت نام:

1-1 خرید کارت ثبت نام در دوره های غیرحضوری

1-2 ارسال پیامک کد تایید به شماره 30007546709709

1-3 تماس مشاور جهت تکمیل فرایند ثبت نام، دریافت اطلاعات تماس و آدرس پستی و برطرف کردن سوالات احتمالی زبان آموز

1-4 برگزاری آزمون تعیین سطح تلفنی پس از هماهنگی قبلی

ارسال منابع

2-1 ارسال پستی رایگان منابع(کتاب، جزوه، سی دی و دی وی دی) پس از آزمون تعیین سطح

2-2 ارسال پیامک کد رهگیری مرسوله

2-3 دریافت مرسوله توسط زبان اموز پس از 2-4 روز کاری

برگزاری جلسات:

3-1 تماس مشاور پس از دریافت منابع جهت هماهنگی زمان و برگزاری جلسات مطابق درخواست زبان اموز(از8 صبح تا10 شب، بجز روزهای جمعه)

3-2 برگزاری جلسات توسط مدرس، طبق برنامه مشخص شده



 جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید





دانلود نمونه سوالات ژنتیک با جواب
نوشته شده در شنبه 93/2/6
ساعت : 8:44 صبح
نویسنده : ابولفضل ذوالقدر
نظرات

دانلود نمونه سوالات ژنتیک با جواب


موضوع :

دانلود نمونه سوالات ژنتیک با جواب

فرمت فایل: PDF (قابل ویرایش با نرم افزار )

کد درس :

1112155-1411196-1411185_119

شامل سال های :

نیمسال اول 91-92 با جواب

نیمسال دوم 91-90 با جواب تستی
نیمسال اول 91-90 با جواب تستی
نیمسال تابستان 90
نیمسال دوم 90-89
نیمسال اول 90-89 با جواب تستی
نیمسال دوم 89-88
نیمسال اول 89-88
نیمسال دوم 88-87 با جواب تشریحی
نیمسال اول 88-87



جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید





ساعت : 8:44 صبح
نویسنده : ابولفضل ذوالقدر
نظرات

دانلود نمونه سوالات درس روابط صنعتی با جواب


موضوع :

دانلود نمونه سوالات درس روابط صنعتی با جواب

فرمت فایل: PDF (قابل ویرایش با نرم افزار )

کد درس : 1238001_1691

شامل سال های :

نیمسال اول 91-92 با جواب تستی

نیمسال دوم 91-90 با جواب تستی
نیمسال اول 91-90 با جواب تستی
نیمسال دوم 90-89
نیمسال اول 90-89 با جواب تستی و تشریحی
نیمسال دوم 89-88 با جواب تستی و تشریحی
نیمسال اول 89-88 با جواب تستی و تشریحی
نیمسال دوم 88-87 با جواب تشریحی
نیمسال اول 88-87

 



 جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید





ساعت : 6:7 عصر
نویسنده : ابولفضل ذوالقدر
نظرات
عنوان انگلیسی مقاله: Formation of carcinogenic 4(5)-methylimidazole in caramel model systems: A role of sulphite
عنوان فارسی مقاله: تشکیل کارسینوژنیک 4(5) متیل ایمیدازول در سیستم های مدل کارامل: نقش سولفیت.
دسته: صنایع غذایی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 8
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
سیستم های مدل کارامل آبی متشکل از سولفیت//NH3 دی گلوکز بوده که در دمای 100 درجه سنتیگراد به مدت 2 ساعت گرم شدند و مقادیر کارسینوژنیک 4(5) متیل ایمیدازول شکل گرفته، شناسایی شدند. بازه  میزان شکل گرفته از 7.0 تا 155.0 ppm بود. سیستمی با  0.1 M سولفیت منجر به تولید بیشترین مقدار 4-Ml شد، که 54% بیشتر از مقدار تولید شده از سیستم بدون سولفیت بود. زمانیکه مقدار سولفیت بیش از 0.1 M افزایش یافت، میزان 4-Ml کاهش یافت. بیشترین کاهش با 0.2 M سولفیت تا 68% در مقایسه با 0M سولفیت بدست آمد که نشان می دهد که سولفیت نقش مهمی در تشکیل کارسینوژنیک 4-Ml در رنگ کارامل ایفا می کند. همچنین، سیستمی با 0.1 M سولفیت منجر به شدیدترین رنگ کارامل شد ولی سایر سطوح سولفیت، شدت رنگ را بطور قابل توجهی تغییر ندادند. سولفیت تاحدی به سطح مواد شیمیایی طعم ارزیابی شده با استفاده از تشکیل پیرازین نسبت داده شده است. نتایج نشان می دهند که افزودن سولفیت به میزان مناسب، تشکیل 4-Ml را در رنگ کارامل بدون از دست دادن طعم و رنگ کاهش می دهد. 
کلیدواژه: رنگ کارامل، واکنش میلارد، کارسینوژنیک 4(5) متیل ایمیدازول، سولفیت.
1.مقدمه: 
رنگ کارامل، یکی از قدیمی ترین و متداول ترین رنگ ها برای انواع غذاها و نوشیدنی ها شامل مواد پخته شده، مرباها، ترشی ها، بستنی ها و دسرهای یخی، آب گوشت ها، سوس ها، گوشت های آماده، نوشابه ها، نوعی نوشابه غیرالکلی گازدار و شیرینی ها می باشد. حتی با وجود اینکه رنگ کارامل از نظر تجاری در ایالات متحده در 1963، تولید شد، ارزیابی سمیت و تنظیمات مقرراتی خیلی کند بودند. گزارش جامع در مورد تاریخچه رنگ کارامل در 1992 منتشر شد. 
چهار دسته رنگ کارامل (دسته I، II، III و IV) براساس کاربرد و واکنش دهنده های استفاده شده در تولیدشان وجود دارد. دسته I با گرم کردن کربوهیدرات های قلیایی یا اسیدی تهیه می شود. دسته II با گرم کردن کربوهیدرات ها با ترکیب های حاوی سولفیت تولید می شود. دسته III با گرم کردن کربوهیدرات ها با ترکیب های آمونیوم تولید می شود. دسته IV با گرم کردن کربوهیدرات ها با ترکیب های حاوی سولفیت و آمونیوم تولید می شود. دسته I و II معمولا برای نوشیدنی های الکلی استفاده می شوند. 

جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید




ساعت : 6:7 عصر
نویسنده : ابولفضل ذوالقدر
نظرات
عنوان انگلیسی مقاله: Formation of carcinogenic 4(5)-methylimidazole in caramel model systems: A role of sulphite
عنوان فارسی مقاله: تشکیل کارسینوژنیک 4(5) متیل ایمیدازول در سیستم های مدل کارامل: نقش سولفیت.
دسته: صنایع غذایی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 8
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
سیستم های مدل کارامل آبی متشکل از سولفیت//NH3 دی گلوکز بوده که در دمای 100 درجه سنتیگراد به مدت 2 ساعت گرم شدند و مقادیر کارسینوژنیک 4(5) متیل ایمیدازول شکل گرفته، شناسایی شدند. بازه  میزان شکل گرفته از 7.0 تا 155.0 ppm بود. سیستمی با  0.1 M سولفیت منجر به تولید بیشترین مقدار 4-Ml شد، که 54% بیشتر از مقدار تولید شده از سیستم بدون سولفیت بود. زمانیکه مقدار سولفیت بیش از 0.1 M افزایش یافت، میزان 4-Ml کاهش یافت. بیشترین کاهش با 0.2 M سولفیت تا 68% در مقایسه با 0M سولفیت بدست آمد که نشان می دهد که سولفیت نقش مهمی در تشکیل کارسینوژنیک 4-Ml در رنگ کارامل ایفا می کند. همچنین، سیستمی با 0.1 M سولفیت منجر به شدیدترین رنگ کارامل شد ولی سایر سطوح سولفیت، شدت رنگ را بطور قابل توجهی تغییر ندادند. سولفیت تاحدی به سطح مواد شیمیایی طعم ارزیابی شده با استفاده از تشکیل پیرازین نسبت داده شده است. نتایج نشان می دهند که افزودن سولفیت به میزان مناسب، تشکیل 4-Ml را در رنگ کارامل بدون از دست دادن طعم و رنگ کاهش می دهد. 
کلیدواژه: رنگ کارامل، واکنش میلارد، کارسینوژنیک 4(5) متیل ایمیدازول، سولفیت.
1.مقدمه: 
رنگ کارامل، یکی از قدیمی ترین و متداول ترین رنگ ها برای انواع غذاها و نوشیدنی ها شامل مواد پخته شده، مرباها، ترشی ها، بستنی ها و دسرهای یخی، آب گوشت ها، سوس ها، گوشت های آماده، نوشابه ها، نوعی نوشابه غیرالکلی گازدار و شیرینی ها می باشد. حتی با وجود اینکه رنگ کارامل از نظر تجاری در ایالات متحده در 1963، تولید شد، ارزیابی سمیت و تنظیمات مقرراتی خیلی کند بودند. گزارش جامع در مورد تاریخچه رنگ کارامل در 1992 منتشر شد. 
چهار دسته رنگ کارامل (دسته I، II، III و IV) براساس کاربرد و واکنش دهنده های استفاده شده در تولیدشان وجود دارد. دسته I با گرم کردن کربوهیدرات های قلیایی یا اسیدی تهیه می شود. دسته II با گرم کردن کربوهیدرات ها با ترکیب های حاوی سولفیت تولید می شود. دسته III با گرم کردن کربوهیدرات ها با ترکیب های آمونیوم تولید می شود. دسته IV با گرم کردن کربوهیدرات ها با ترکیب های حاوی سولفیت و آمونیوم تولید می شود. دسته I و II معمولا برای نوشیدنی های الکلی استفاده می شوند. 

جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید