سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
 
متن دلخواه شما
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازدیدکننده گرامی ، خوش آمدید به سایت من . لطفا برای هرچه بهتر شدن مطالب این وب سایت ، ما را از نظرات و پیشنهادات خود آگاه سازید و به ما را در بهتر شدن کیفیت مطالب یاری کنید.
 
 
ساعت : 8:15 عصر
نویسنده : ابولفضل ذوالقدر
نظرات
عنوان انگلیسی مقاله: Dentin deproteinization effect on bond strength of self-adhesive resin cements
عنوان فارسی مقاله: اثر دپروتئینه کردن عاج دندان بر استحکام برشی باند سمان های سلف ادهزیو رزین. 
دسته: دندانپزشکی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 3
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
لیسبوا و همکاران (2013‏) تاثیر دپروتئینه کردن عاج را بر استحکام باند بین سمان های سلف- ادهزیو رزین و سطوح عاج بررسی کردند. نمونه های عاج در سه گروه تقسیم بندی شدند: بدون آماده سازی (گروه شاهد)، آماده سازی توسط اسید- اچ و آماده سازی توسط اسید- اچ و سپس دپروتئینه کردن. استوانه هایی از سمان RelyX Unicem ‏ یا BisCem (تعداد 6 عدد) بر روی سطوح عاج ساخته شد و به منظور تعیین استحکام برشی تحت آزمایش قرار گرفتند. آنالیز داده ها با استفاده از انالیز واریانس ‏دوطرفه و آزمون Tukey ‏انجام شد. نتایج نشان داد در نمونه های RelyX Unicem ‏ ، هیچ یک از روشهای آماده سازی سبب بهبود استحکام باند نشد اما در نمونه های BisCem ‏دپروتئینه کردن منجر به افزایش استحکام باند شد در حالی که اچ اسیدی به تنهایی کارآیی این ماده را بهبود نداد. 
‏‏مقدمه: 
‏سمان های سلف- ادهزیو (SARCs) به منظور ساده کردن اعمال کلینیکی و برطرف کردن مشکل حساسیت تکنیکی مرتبط با کاربرد سیستم های چند مرحله ای ابداع شدند. طبق ادعای سازندگان، این سمانها نیازی به آماده سازی اولیه سطوح دندان ندارند و کاربرد آنها طی یک مرحله قابل انجام است. با وجود این مزیت، اچینگ ناکافی و واکنشهای غیر عمقی در ارتباط با برخی سمان های سلف- ادهزیو رزین گزارش شده است. بعلاوه، اجزا، مینرال لایه اسمیر بافرهای قویی هستند، که سبب افزایش بیش از حد pH ‏میشوند به نحوی که از دمینراله شدن عاج زیر،ن ب وگیری میکنند.مطالعات با موضوع آماده سازی عاج توسط محلولهای اسیدی نشان دادند که حذف لایه اسمیر واکذش بین سمانهای سلف- ادهزیو رزین 
و عاج را بهبود میدهد. البته، نتایج این مطالعات اغلب به 
‏نوع ماده بستگی داشت و آماده سازی با اسید فسفریک منجر به کاهش استحکام باند میشود زیرا وجود فیبریل های کلاژن سبب کاهش نفوذ این سمان میشود. بنابراین، بنظر می رسد که دپروتئینه کردن عاج با حذف کلاژن سبب افزایش تماس بین سمان های سلف ا‏دهزیو رزین و عاج شود. در این مطالعه اثر دیپروتئینه کردن عاج بر استحکام باند بینSARC ‏/عاج بررسی شد. به عنوان فرضیه صفر درنظر گرفته شد که دپروتئینه کردن عاج بر استحکام باند تاثیر ندارد. 

جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید