سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
 
متن دلخواه شما
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازدیدکننده گرامی ، خوش آمدید به سایت من . لطفا برای هرچه بهتر شدن مطالب این وب سایت ، ما را از نظرات و پیشنهادات خود آگاه سازید و به ما را در بهتر شدن کیفیت مطالب یاری کنید.
 
 
ماهیت حقوقی حق تألیف
نوشته شده در جمعه 93/1/22
ساعت : 4:15 صبح
نویسنده : ابولفضل ذوالقدر
نظرات
از نظر این قانون به مؤلف و مصنف و هنرمند، پدید آورنده و ... اطلاق می‌گردد.» لذا ملاحظه می‌شود که در قانون ایران کسی فرضاً کتابی را تألیف کند یا شعر و ترانه‌ای تصنیف نماید یا اثر هنری به وجود آورد
ماهیت حقوقی حق تألیف

 

کد کاربری 2
کاربر

ماهیت حقوقی حق تألیف مناسب برای درس کار تحقیقی 2



مناسب برای درس کار تحقیقی رشته حقوق که در 40 صفحه نوشته شده است...



مقدمه: در قانون حمایت حقوق مؤلفان و مصنفان و هنرمندان ایران مصوب 1348 تعریفی دربارة مؤلف یافت نمی‌شود ولی مفهوم عام‌تری از مؤلف در ماده 1 قانون حمایت حقوق مؤلفان ذکر گردیده است، ماده1 مقرر می‌دارد : «از نظر این قانون به مؤلف و مصنف و هنرمند، پدید آورنده و ... اطلاق می‌گردد.» لذا ملاحظه می‌شود که در قانون ایران کسی فرضاً کتابی را تألیف کند یا شعر و ترانه‌ای تصنیف نماید یا اثر هنری به وجود آورد عنوان «پدید آورنده‌» به خود می‌گیرد. کلمه «مؤلف» اسم فاعل از مصدر تألیف باب تفعیل است و به کسی اطلاق می‌شود که مطالبی برای تدوین کتاب و جزوه یا رساله‌ای فراهم یا جمع‌آوری کرده و سپس آنها را تنظیم کند و مصنف به کسی گفته می‌شود که یک اثر علمی یا ادبی را از راه مطالعه و فکر خود پدید می‌آورد و این اثر صرفاً حاصل تفکر و اندیشه وی می‌باشد و باید دو خصیصه اصالت و نوآوری همراه با اثر باشد به عبارت دیگر مصنف کسی را گویند که تمام یا بیشتر مطالب محتوای کتاب، اندیشه خود او و به ابتکار اوست و تفاوت آن با مؤلف اینستکه مؤلف تمام یا بیشتر مطالب را از دیگران گرد می‌آورد.